Catering & Event

 

Vill du boka?
Ring oss på 0302-367 15 eller
klicka här för att kontakta oss!

 

Mat 

Behöver du hjälp med din middagsbjudning, barnens examensmiddag eller ska du kanske fira en jubilar i familjen? Vi hjälper gärna till med din festmat, både till stora och små sällskap. Vi erbjuder också smakfulla och praktiska frukostar, luncher eller fikapåsar till ditt jobbmöte eller företagsevent.

Ta en titt i vår cateringmeny för att ta del av priser och upplägg. Tveka inte att höra av dig till vår duktiga kallskänka Martina om du har några andra menyförslag du vill diskutera.

pic-omg5-2.jpg

Pizza 

Vill du göra din fest eller ditt event till något riktigt extra ska du kika ett slag på vår lilla rara pizzascooter. Direktimporterad från Napoli med en pizzaugn på flaket kommer den garanterat göra succé.

Event

Utöver våra cateringuppdrag jobbar vi också med att arrangera olika former av event och kurser. Både i egen regi och tillsammans med andra. Vi arrangerade bland annat Matmarknaden och stod för flera programpunkter på scen under centrumföreningens höstfest 2018 och genomförde centrumföreningens After Ski på torget 2019. Vi har också arrangerat köpcentrat Solkattens Mellofest i samband med melodifestivalen 2019 och under sommaren 2019 har vi tillsammans med Lerums kommun arrangerat pizzabakning för sommarlovslediga barn samt Sommarlovskockarna på Bagges Torg, en veckolång kockskola för barn.

Under hösten 2019 planerar vi fler kock- och bakskolor för barn, olika mat- och dryckesprovningar för vuxna och förhoppningsvis fler matmarknader på Bagges Torg.

Har du en idé om ett event du vill genomföra? Kanske vill du ta med vännerna eller kollegorna på en provning i vår bistro? Vi er bjuder bland annat provningar med Göteborgsöl och ost, mat och vin i kombination eller kaffe och choklad.


pic-omg4.jpg

Tårtor 

Vår fantastiska konditor Karolina sätter samman de mest kreativa och smakfulla tårtor du kan tänka dig. För att inte tala om bakelserna, desserterna och semlorna.

Hur du vill avsluta din middagsbjudning eller ditt firande avgör du bäst själv men är det med en tårta, ett bakverk eller en dessert vågar vi lova att ingen gäst blir besviken om du skulle ta Karolinas hjälp. För oj så goda, smakfulla och tjusiga skapelserna är att både titta på och äta av!

pic-omg6-2.jpg